Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

Over Trendy

Trendy deuren, dat is jaren ervaring!

Het is Rudi Van Vaerenbergh die de kriebels voor het maken van binnendeuren  meer dan 25 jaar geleden voor het eerst voelde.

In 1988 richtte hij VABO NV  op en produceerde een klein aantal kwaliteitsvolle  binnendeuren. Die werden volledig manueel vervaardigd met respect voor het vakmanschap, in zijn garage gelegen aan zijn  woning in de Groeneweg nr. 100 in Affligem (Teralfene). Het is pas later dat de productie stilaan begon toe te nemen en er ook een nieuwe toonzaal gebouwd werd in de Groeneweg nr. 90 in Affligem.

In 1994 werd de productie aanzienlijk opgedreven. Dit alles gebeurde uiteraard onder het toeziend oog van zijn gezin, met name van zijn echtgenote Marleen Boriau (die dan ook op dat moment al volledig tewerkgesteld was in de zaak), zijn dochter Elly en tot slot zijn zoon Ivo, die dezelfde passie deelde van zijn vader en al van  kleinsaf aan tal van uren in het atelier vertoefde. Op dat moment was de toonzaal gelegen in Affligem niet meer toegankelijk en was enkel de toonzaal aan het atelier in Hofstade nog open.

In 2008 zat de productie in Hofstade aan haar hoogtepunt en waren ze genoodzaakt opnieuw uit te breiden, zowel qua ruimte als qua machinepark. Rudi Van Vaerenbergh liet zijn oog vallen op een locatie in Oudegem op 5 minuten van de toenmalige locatie. Hij spaarde kosten noch moeite om de productie optimaal te krijgen met de recentste technieken zoals de lakstraat die een hoogwaardige krasbestendige deur aflevert. 3 CNC-machines die volledig bestuurd worden door zijn zoon Ivo Van Vaerenbergh. Van het ingewikkeldste designmotief tot een simplistische scharnier: hij  krijgt er alles op gedaan! Elke wens van de klant wordt realiteit.

In 2012 is de firma een prachtig bedrijf dat honderden binnendeuren per week produceert met een ruim cliënteel van praticulieren, schrijnwerkers en aannemers. Maar de essentie van dit verhaal,  de reden waarom Rudi hier ooit mee begonnen is, ging gaandeweg verloren, het persoonlijk contact met de klanten. Samen met de klant iets moois ontwikkelen, is niet meer aan de orde als er zoveel geproduceerd wordt. Er werd dan ook intern besproken wat er moest gebeuren. Omdat zijn zoon Ivo dezelfde passie deelt, is de beslissing om de zaak te verkopen en terug te keren naar de essentie van het produceren en verkopen van binnendeuren voor kleinschaligere projecten snel genomen. Dat is wat Ivo Van Vaerenbergh met Trendy deuren wilt bereiken: persoonlijk contact met de klant en samen naar een kwalitatieve binnendeur streven, want aan ervaring heb je bij Trendy deuren geen gebrek.  Voor ons bent u (onze klant) het allerbelangrijkste!!!