Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

De fabriek

Elke deur komt uit het atelier en wordt door onze plaatsingsdienst bij u thuis geplaatst. Stuk voor stuk zijn het staaltjes van vakmanschap, gemaakt met de modernste computergestuurde machines en volgens de wensen van de klant, tot in de puntjes met oog voor detail afgewerkt.

Productie in de fabriek

De omkastingen worden bij ons steeds op maat gemaakt. Omdat de muren in woningen niet altijd dezelfde dikte hebben, kunnen wij onmogelijk veel vooraf produceren.

Vandaar dat er gemiddeld rekening moet worden gehouden met een productietijd van minimum 7 à 8 werkende weken, te rekenen vanaf de opmeting. Een uitzondering hierop vormen de massieve en stalen deuren. Hier spreken wij al snel van 10 à 12 werkende weken. Dit vakmanschap vereist de nodige zorg en vraagt dan ook wat meer tijd.

CNC

Dit is de eerste fase van de productie. Op de CNC-machine wordt vooral het grof werk verricht. Hier wordt de deurkern (tubespaan) voorzien van het nodige designmotief, de eventuele glasopening, de al dan niet verdoken scharnieren, het deurslot... Hier wordt elk order vooral gepersonaliseerd en gerealiseerd volgens de wensen van de klant. Uiteraard moeten deze machines bestuurd en geprogrameerd worden. Dit alles gebeurt onder de leiding van Ivo Van Vaerenbergh. Van bij de start is het dus belangrijk dat alles correct verloopt.

Ultramodern machinepark

Dankzij haar jong en ultramodern machinepark behoort de firma tot de absolute top in België wat betreft prachtig afgewerkte en eigentijdse binnendeuren.

Perfecte kleur

Dankzij de lakstraat kunnen we uw deur voorzien van de meest egale kleur- of vernislaag. Deze vernislaag bestaat uit 2 componenten die gericht zijn op langdurig gebruik en bescherming tegen natuurlijk zonlicht. Deze laag wordt hard gemaakt onder uv-lampen om de deuren krasbestendig te maken.
U kan hierbij kiezen voor onze standaardafwerking (gladde afwerking) of onze structuurafwerking (zandkorrel en matte afwerking). Al deze technieken zorgen voor een prachtige deur die uw interieur een stijlvolle aanblik geven.